11 juni 2013

Före - efter SOVRUM

Det andra rummet som vi renoverade i huset var det stora sovrummet.
Så här såg det ut strax efter vi flyttat in:
'
Och så här ser det ut nu:
Inte riktigt från samma vinkel men på den nedre bilden ser ni dörröppningen till vänster. Garderoben har alltså utökats rejält och vi är väldigt nöjda med den nya skjutdörrsgarderoben som rymmer en massa kläder. Längst ner i detta inlägg finns en bild som visar lite av inredningen samt belysningen.

 Här är rummet från en annan vinkel och som det såg ut innan renovering:

Och här är en bild nästan från samma vinkel efter renoveringen:
Vi har satt råspont som vi betsat på en vägg och det blev jättebra. Tapeten som vi har på övriga väggar föll vi för direkt när vi hittade den i en inredningstidning

Eftersom en ny säng står på önskelistan så funderade vi lite hur vi skulle göra med sänggavel. Vi hittade inspiration till denna sänggavel i en tidning. Den består av en rundstav som vi vitmålade och sedan är det en tunn skumgummi som vi sytt ett tyg på och öglor att hänga upp den med. Det blev faktiskt riktigt bra och skyddar finfint från att få stickor i händerna när man sover :)

Här kommer lite detaljbilder:



Och avslutningsvis är det en bild från garderobens insida, eller iallafall en liten bit av den. Det kanske kommer en bättre bild senare men jag måste nog städa i ordning lite innan :)


Om ni kollat noga så ser ni att det saknas taklist, så än är renoveringen riktigt slutförd. Dessutom förvarar vi golvet som ska läggas på övervåningen så det är lite fullt. Dessutom ska det till någon hylla och så vidare. Renovering är verkligen en never ending story...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar