23 maj 2012

Tapet från förr och pysselrum

När vi började riva lite i tapeten i sovrummet hittade vi denna tapet längs underst. Alltså borde den vara från 1963 när huset byggdes. Tänk om den hade varit överst då hade inte omtapetsering stått högst upp på listan för jag tycker den faktiskt är riktigt fin. Men det kanske man inte tyckte efter några år så den är övertapetserad både en och två gånger.

Den tapet som är nu är en strukturtapet som troligtvis är från tidigt 90-tal, skulle jag tro. Men man kanske ska låta den vara kvar för det verkar ju som om trenderna kommer igen :) Nä, tapeten kommer att ryka inom en snar framtid. Än har vi inte bestämt någon ny förutom att ena väggen ska sättas panel på. Blir spännande att få till ett mysigt sovrum.

Tapet till pysselrummet/kontoret är dock beställd och faktiskt redan hämtad. Vi ville få in färg i det annars vita rummet så det fick bli denna. Svår dock att se exakt på denna bild men
ni får se mer när den sitter på väggen. Känns som det kommer att bli superbra. Jag längtar till allt är klart och alla små detaljer ska på plats.

1 kommentar:

  1. Den underst var riktigt snygg! Tror faktiskt att sandberg har en snarlik. Ja tänka sig att ni är i renoveringsträsket, ni som lyckats hålla er därifrån så länge :)

    SvaraRadera