5 juli 2013

Midsommar 2013

MIDSOMMAR 2013
Fatmomakke

Vi var en skara på 20 personer som åkte upp till fjället för att fira midsommar tillsammans. Första stopp blev Fatmomakke där vi fikade och dansade runt midsommarstången. Vi hade tur med vädret och trots en grå himmel så slapp vi regn. Sedan åkte vi till Lövberg och åt grillmiddag och efterrätt.

På midsommardagen regnade det rätt så mycket så vi tillbringade tiden tillsammans inne i stugan. På kvällen efter ytterligare en fantastiskt middag åkte några ur sällskapet tillbaka till Vilhelmina medan några stannade kvar till söndagen.

Dans runt midsommarstången i mysig miljö.
Det gäller att hänga med!
Kusinerna Karl och Axel
Klara (Emmas farmor) och Svea (Mickes mormor)
Farmor Klara fyllde ju 85 år några dagar innan midsommar och som present fick hon denna utflykt. Jag tror att hon tyckte att det var roligt men jag kan tänka mig att hon var en anings trött när hon kom hem. Det är ju lite skillnad att vara ensam mest hela dagarna till att tillbringa två dagar tillsammans med nitton andra.

Passade på att fota farmor tillsammans med hennes barnbarnsbarn. Tänkte nog att bilderna från midsommar ska bli en fotobok så att hon får en present som hon kan ha kvar också.




Hoppas ni hade en bra midsommar för det hade vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar