3 jan. 2012

Nora 4 år

28 december fyllde vår flicka 4 år. Och vilken födelsedag det blev!

Dagen började med besök av Bamse på hotellrummet. Han kom med ballonger och paket. Dessutom kom även mormor&morfar, mostrarna och kusinerna och de hade packat ner paket så att inte lillflickan skulle bli bortglömd trots utlandsresa.
Sedan blev det frukost, Bamseklubb, sol och bad.
Till lunch blev det kinamat och när de på restaurangen fick reda på att Nora hade födelsedag kom de in med Bananasplit och paket. Verkligen bra service vilket resulterade i ytterligare ett besök på denna restaurang som låg precis bredvid vårt hotell.
Som avslutning på dagen blev det Bamsedisco. Nora tyckte att en halvtimme var alldeles för kort och hade kunnat stanna längre. Men en intensiv dag tar ut sin rätt och för att orka ännu en sol och baddag blev det sängen för de små liven medan föräldrarna intog kvällsmat på balkongen.
Så födelsedagen blev helt fantastisk trots utlandsvistelse. Nora var ju lite skeptisk när hon tidigare fick reda på att hon skulle vara borta på sin födelsedag. Dessutom väntade ju ett 4-årskalas med alla kompisar nån dag efter hemresan vilket kanske bidrog till att allt blev komplett.

Bilder från kalaset kommer senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar