29 juni 2011

Midsommarafton

Här kommer lite bilder från midsommarafton:
Vi trotsade regnet och promenerade till bonnstan. Endast lite regnskvitter under promenaden och när vi dansade var det uppehåll. Det var rätt så mycket folk och vi dansade i tredje ringen av fyra. Efter en stund blev barnen less och det var ju tur för då slapp vi köerna till varm korv-ståndet. Pillan och David m familj gjorde oss sällskap och det var riktigt trevligt.
Nora dansar till Små grodorna.
Efter korvätning hade barnen spanat in att det fanns ett stånd som sålde klubbor. Det fick bli de största och barnen var helnöjda. Klubborna kommer dock att räcka hela sommaren :-)

Efter besöket i Bonnstan promenerade vi vidare till Nordanåområdet och den nya lekparken. Där lekte barnen en bra stund och även farmor och farfar anslöt till firandet.

Hemma igen så hade även mormor och morfar kommit fram. Som tur var tog de med husvagnen annars hade det blivit trångt i vår lägenhet.

Till middag blev det helgrillad fläskfilé med en massa goda tillbehör och till efterrätt så hade Hanna skickat med pannacotta med färska jordgubbar. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar