2 maj 2010

Första natten på egna rum

Inatt blev det premiär att sova på de nya rummen. Igår ställde vi i ordning allting klart (eller nästan iallafall). Nora kröp ner i sängen flera gånger och testade. Karl har ju haft eget rum tidigare så för han blev det kanske inte lika speciellt. När sedan kvällen kom la de sig och vi trodde att vi skulle få höra små steg i trappen men de somnade på en gång.

Vi var dock lite nervösa när vi skulle lägga sig. Hur skulle vi höra Nora om hon grät och skulle hon klara av trappen mitt i natten om hon vaknade? För säkerhets skull så använde vi babyvakten. Karl kom i vanlig ordning strax efter vi lagt oss. Han har ju sovit bara någon enstaka natt hela natten i sin säng så vi förväntade oss inget annat. Nora sov som en stock men kl 4 vaknade jag av gråt. Rusade upp men hon sov vidare. Kl 5 fick Micke springa upp men hon sov även denna gång. Vid 6.30 sprakade det i babyvakten och efter en stund hör vi små steg i trappen. Jihoo! Hon sov hela natten i sin säng, på övervåningen och det gick superbra. Vi lär ju använda babyvakten ett tag för att se hur det går men vi behöver nog inte springa upp för minsa pip. Antagligen hade hon bara tappat tutten eller nåt sånt.

Här kommer lite bilder från barnens rum. På Karls rum saknas TV:n och en bänk under där han ska få ha ett tv-spel. Det var egentligen tänkt att vi skulle ha tv:n i vårt sovrum men den fick inte plats. Sedan så kommer det att tillkomma ett runt, fint Micki-bord med en krokodil på samt två paller. Har inhandlat på Blocket och Hanna ska hämta det imorgon.


På Noras rum ska det bli lite bättre ordning upp på stora hyllan. Där ska bland annat pysselsaker förvaras. Sedan så ska ju TV:n in på Karls rum. Antennuttaget är på Noras rum så därför placerades den där tillfälligt bla för att se om den fungerade.


Sedan en bild från det tredje rummer på övervåningen, förrådet. Där är det kaos och kommer nog att vara en tid eftersom nedervåningen inte är klar än.


Vi trivs jättebra här på Laxgatan och vi ser framemot sommaren med sol på balkongen för första gången. Grannarna är trevliga och det här blir nog superbra!

Avslutar med en bild från köksfönstret. Vi ser faktiskt älven även om det inte är så lätt att se på den här bilden:-)!

1 kommentar:

  1. Grattis till det nya boendet. Hoppas ni kommer trivas göör bra. er mysigt ut, allt utan förrådet ;)!
    Kram på er/Anna Larsson

    SvaraRadera